Esküvői szertartásvezetés

Budapest, Inárcs, Kakucs területén és országszerte

Személyre szabott, emlékezetes esküvői szertartás, ami csak rólatok szól!

Gratulálok az eljegyzésetekhez!

Az esküvő és a házasságkötés életetek egyik legmeghatározóbb és legkülönlegesebb napja lesz. Éppen ezért fontos, hogy a Nagy Napotokon minden tökéletes legyen, pont úgy, ahogy azt megálmodtátok.
Szertartásvezetőként az én feladatom, hogy ezt az alkalmat valóban egyedivé és felejthetetlenné tegyem számotokra, hogy ez a nap tényleg csak a tiétek legyen, csak rólatok szóljon.

Ha szertartásvezetőt választotok esküvőtök napjára, nem kell majd kompromisszumot kötnötök a szertartás helyszínét vagy időpontját illetően, és ami talán még fontosabb, sablon szövegek és ezerszer elhangzott idézetek helyett egy igazán egyedi, meghitt és személyes szöveget hallhattok majd, miközben kimondjátok egymásnak az életre szóló, boldogító Igent!

Eljegyzés, esküvői szertartásvezetés

Mi a különbség a szertartásvezető és az anyakönyvvezető között?

Fontos tudnotok, hogy a szertartásvezető egy szolgáltató, nem pedig hivatali személy, ezért az általam vezetett szertartást mindenképp meg kell előzze egy hivatalos, polgári házasságkötés az anyakönyvi hivatalban. Az esküvőtök napján pedig ezt a fogadalmat erősítitek majd meg előttem a családtagjaitok, barátaitok jelenlétében, egy jóval magasabb, emelkedettebb színvonalon, mint ahogy azt egy hivatali személy biztosítani tudja.

Eljegyzés, esküvői szertartásvezetés

Miért válasszatok szertartásvezetőt anyakönyvvezető helyett?

Szertartásvezető

Szertartásvezetőként nem kell szigorú szabályokhoz vagy munkaidőhöz alkalmazkodnom, így bárhol, bármikor megtarthatom nektek álmaitok esküvőjét, legyen szó akár hétvégéről, ünnepnapról, hajóról, repülőről, vagy amit csak szeretnétek.

Az esküvő előtt

Az esküvő előtt igyekszem minél jobban megismerni titeket és szerelmetek történetét, hogy a szertartáson elmondott beszédemet a lehető legjobban rátok szabhassam, így sokkal bensőségesebb, személyesebb és egyedibb lesz a szertartásotok szövege.

szertartás

Magát a szertartás menetét is teljesen a ti igényeitekhez igazodva alakítjuk ki, nincs olyan hogy kötelező elem, ti döntötök mindenről.

Videó részletek korábbi szertartásaimból!

Hogyan zajlik a szertartásvezető szolgáltatás?

Egyeztetés, kapcsolatfelvétel

Egyeztetés, kapcsolatfelvétel

Ha úgy döntötök, bizalmat szavaztok nekem és engem választotok szertartásvezetőtöknek, a weboldalam Kapcsolat menüjében, vagy pedig az info@szertartasszivbol.hu e-mail címen tudjátok felvenni velem a kapcsolatot. Az első és legfontosabb hogy az esküvőtök dátumát és helyszínét egyeztessük!

Esküvői szertartásvezetés időpontegyeztetés
Esküvői szertartásvezetés szerződés
esküvői szertartásvezető szerződés

Szerződéskötés

Ezt követően kötünk egy rövid megbízási szerződést, melynek kölcsönös elfogadása és aláírása után, a megbízási díj 50%-át kell kifizetnetek nekem foglaló gyanánt.

Esküvői szertartásvezetés szerződés
Kérdőív

Kérdőív kitöltése

Itt kezdődik meg a közös munka. Elsőként egy speciálisan nektek összeállított online kérdőívet fogtok kapni tőlem, ahol válaszaitokból picit jobban megismerhetlek titeket, a kapcsolatotokat, történeteteket.

Esküvői szertartásvezetés kérdőív
Esküvői szertartásvezetés személyes találkozó
Személyes találkozó

Első személyes találkozó

Ha kitöltöttétek a kérdőívet személyesen is találkozunk egy 1-1,5 órás beszélgetésre, ahol már egy sokkal közvetlenebb helyzetben, kötöttségek nélkül tudjuk megbeszélni a szertartás minden mozzanatát, az elképzeléseiteket és a szertatás szövegének stílusát, elemeit. Itt lesz alkalmam mélyebben megismerni titeket és szerelmetek történetét. A beszélgetésünk során odaadó figyelemmel jegyzetelek mindent, ami fontos lehet – egy szót, vagy megfogalmazást, a hangsúlyotokat, amikor egymásról beszéltek vagy csak ahogyan kommunikáltok egymással, mert hiszem, hogy ezek az apróságok teszik majd igazán meghitté és különlegessé a szertartást.

Esküvői szertartásvezetés személyes találkozó
Esküvői beszéd megírása

Szövegírás

A személyes találkozónk után átolvasom a jegyzeteimet, felidézem az általatok mesélt történeteket, emlékeket és ezekből inspirálódva elkezdem megírni a szertartásotok szövegét. Az esküvőtök napjáig folyamatosan tartjuk majd a kapcsolatot, így akár bennem, akár bennetek merül fel valamilyen kérdés, mindig tudunk majd egyeztetni telefonon, e-mailben vagy igény esetén akár személyesen is. Úgy gondolom, igazán megható tud lenni, ha a nektek írt beszédet csak az esküvő napján halljátok majd először, de természetesen azt is megértem, ha ti ezt nem így látjátok. Ebben az esetben külön kérésre átadom nektek az esküvő előtt a már elkészült szöveget.

Esküvői szertartásvezetés esküvői beszéd megírása
Esküvői szertartásvezetés személyes találkozó
A Nagy Nap

A Nagy Nap

Az esküvő napján a szertartás kezdete előtt 1 órával érkezem majd meg a helyszínre, ahol egyeztetek a közreműködő kollegákkal, hogy minden pontosan úgy történjen, ahogy azt elképzeltétek. Ez most a ti napotok! Hiszem, hogy megismételhetetlen, és valóban minden egyes mozzanat számít. Imádom, hogy akkora felelősség, hogy talán sokan bele sem gondolnak, de érzéseket, érzelmeket, gondolatokat adni, képviselni egy ilyen emelkedett pillanatban egy CSODA, melyben TI vagytok a főszereplők!

Esküvői szertartásvezetés szerződés

Mire számíthattok, ha engem választotok szertartásvezetőnek?

A Nagy Napon csak veletek foglalkozom

A lefoglalt napra csak a tiétek vagyok, aznap nem vállalok más esküvőt, nem sietek sehova, nem érkezem késve, ha pedig valami miatt csúszás van, türelmesen várok.

Bárhol, bármikor megtartom a szertartást

Nincsenek szigorú szabályok vagy kötöttségek. Álmaitok esküvőjének helyszíne lehet hajó, repülő, hegyoldal vagy akár tengerpart is, én ott leszek. Akár hétköznap, reggel, este vagy ünnepnapon is állok rendelkezésetekre.

Esküvői szertartásvezető Jaszper Dóra

A Ti történeteteket mesélem el

A szertartás szövegét teljes mértékben rátok szabom, belőletek inspirálódom, rólatok írom. Nem hiszek a sablonokban, úgy gondolom minden jegyespárnak más és más a története és mindenki megérdemli, hogy a Nagy Napján egy valóban személyre szabott, egyedi szertartással kösse össze életét párjával.

Szívemet-lelkemet beleadom a közös munkába

Sok időt és energiát áldozok a találkozókra, egyeztetésekre, a szöveg és a szertartás személyre szabására, mert tudom, mennyire fontos nektek ez a nap, én pedig minden tőlem telhetőt megteszek, hogy az esküvőtök napja egy valóban felejthetetlen, életre szóló emlék legyen.

Akik már engem választottak

Szertartásvezetői szolgáltatás ára

130 000 Ft

Az ár tartalmazza:

5

A szertartás levezetése odaadással, átéléssel

5

Előzetes konzultációk és egy személyes találkozó

5

Egyedi és személyre szabott szöveg a szertartásotokhoz

5

Házassági emléklap

5

Az esküvő napján a szertartás előtt 1 órával már a helyszínen leszek

*Az ár nem tartalmazza a helyszíni kiszállást. Ennek költsége az esküvő helyszínétől függ, erről bővebb tájékozgatást és árajánlatot e-mailben vagy telefonon tudok adni.

Helyileg Inárcs, Kakucs, Kecskemét és Budapest környékén dolgozom, de országszerte bárhol vállalok szertartásvezetést.

Gyakori kérdések

Mennyi idővel az esküvő előtt kell lefoglalnunk a szertartásvezetőt?

Akár már egy-másfél évvel, de legkésőbb fél évvel az esküvőtök előtt. Ha már sikerült kiválasztani az esküvő végleges dátumát és lefoglaltátok a helyszínt is, utána érdemes a szertartásvezetőt is lefoglalni.

Mikor kell elmennünk az anyakönyvvezetőhöz?

Az anyakönyvvezetőhöz előre be kell jelentenetek a házassági kérelmeteket és ő fogja megadni hogy milyen időpontokban kerülhet sor az eskütételre, erről mindenképp érdeklődjetek az anyakönyvi hivatalban. A hivatalos polgári házasságkötés az esküvő napja előtt bármikor megtörténhet, akár napokkal vagy hetekkel korábban is.

Helyileg hol vállalsz szertartást?

Helyileg Inárcs, Kakucs, Kecskemét és Budapest környékén dolgozom, de Magyarország területén kívül és belül bárhol vállalok esküvői szertartásokat, utazási költség és szállás biztosítása mellett.

Milyen időpontban kérhető a szertartásvezetés?

Az év 365 napján bármikor levezetem esküvőtök szertartását, reggel, este, ünnepnapokon, amikor csak szeretnétek.

Mennyi ideig tart a szertartás?

Átlagosan 30-35 perc szokott lenni a szertartás, de ez az egyéni igényeitekhez mérten változhat.

Egy összegben fizetendő a szolgáltatás?

Nem. A szerződéskötéskor a megbízási díj 50%-át kell kifizetnetek, a fennmaradó összeget pedig majd az esküvő előtti napokban tudjátok rendezni.

Ha egy igazán maradandó és valóban különleges esküvői szertartást szeretnétek, ami csak rólatok szól, keressetek bizalommal!