Ügyfél vélemények

Dóri első látásra levett minket a lábunkról természetes bájával és szívből jövő kedvességével. Már akkor tudtuk, hogy ő csodásan fogja az egész szertartást levezényelni, melyen a vendégek többsége is még meghatódott. Mindig képes a pár stílusához igazodni, de közben mégis megtartva azt a meghittséget, amit másnál eddig még sosem éltünk át. Bátran fogjuk ajánlani mi is más pároknak, nekünk a lehető legjobb döntést volt Dórit választani! Köszönjük!

Kiss-Bedő Bettina

Dóri volt a legjobb választás a mi nagy napunkon. Szívből végzi a munkáját, rengeteget készült rá, és elvarázsolta az egész násznépet a meséjével. Külön köszönet a menyasszony lelki támogatásáért a nehéz idpszakokban! Nagyon köszönjük, hogy Te voltál velünk!

Andrási Bernadett

Nem tudunk elég köszönetet mondani a mérhetetlen odaadásodért és lelkiismeretes munkádért. Gyönyörű szertartásunk volt, amit Neked köszönhetünk. Nagyon profi és megható volt a beszéded, de ennél többet is kaptunk Tőled. A legelejétől érdeklődtél, segítettél bármiben, odafigyeltél ránk. Nagyon hálásak vagyunk Neked, a legjobb döntés volt, hogy Téged választottunk szertartásvezetőnek.

Szandi&Norbi

Még mindig nehéz leírni és megfogalmazni azt ami 2021.07.17-én történt ott azon a napon. Életünk egyik legszebb napján köszönjük hogy a te munkáddal együtt lett ez így egy gyönyörű emlék. Köszönjük a szavaidat és köszönjük az egész szertartásba fektetett munkádat. EGY CSODA VOLT. A legjobb döntés volt amikor Téged választottunk. Nem csak nekünk de az egész násznépnek könnyeket csaltál a szemébe. Megosztottuk veled éltünk egyik legféltettebb napját és Te cserébe egy olyan emléket adtál amire ha bármikor vissza emlékszünk melengeti majd a szívünket életünk hátralevő részében. Hálás köszönet.

Adri&Márk

Mégegyszer köszönünk neked mindent! Olyan szertartást kaptunk, amit el sem tudtunk képzelni és a mai napig a hatása alatt vagyunk, de nem csak mi, a vendégek is! Mindenki azt mondta, hogy ezért megérte fázni és még a 13 éves unokaöcsém is sírt rajta. Rengetegen kérdezték, hogy honnan kerítettünk Téged. Örökre hálásak leszünk neked érte!

Reni és Gyuri

Nagyon örülünk és hálásak vagyunk, hogy egymásra találtunk Dórival. Nagyon kedvesen, szeretettel és végtelenül lelkiismeretesen készült velünk együtt az esküvői szertartásunkra. Minden részlettel kapcsolatban a mi elképzeléseinket és kívánságainkat tartotta szem előtt, támogatta a szokásostól eltérő ötleteinket is, ugyanakkor rengeteg jó tanáccsal látott el. A szertartás maga pedig olyan volt, amilyet megálmodtunk: kedves, vicces, nagyon személyes, kötetlen, sírós és nevetős. A vendégeink közül rengetegen külön kiemelték, hogy milyen szuper munkát végzett Dóri – sőt, többen azt hitték, hogy egy közeli barátunkat kértük fel szertartásvezetőnek, annyira személyesre és jó hangulatúra sikerült az esketés. Köszönünk szépen mindent, a szuper szertartás megalapozta az utána következő szuper bulit!

Varga-Csörsz Lili

Egy igazi csoda,amit kaptunk tőled, egy gyönyörűen megírt,összefoglalt történet. Annyira boldog vagyok,hogy Téged választottunk! Annyira hihetetlenül adtad át mindenkinek,ahogy mesélted a történetünket, hogy többen is elsírták magukat, köztük én is. A családunk és barataink visszajelzése alapján is mondhatom,hogy sokkal különlegesebbé tetted a nagy napunkat ezzel, hogy ott voltál, hogy ilyen kellemes hangon, gyönyörű megfogalmazásban szóltál mindenkihez, és valóban érezhető volt az is, hogy szívvel-lélekkel csinálod. Nagyon köszönünk Neked mindent! Erre már a „csoda” szó is kevés lenne,amit nyújtottál nekünk!

Sinka Henriett

Legjobban döntöttünk, amikor Dórit választottuk szertartásvezetőnek! Felejthetetlen volt a szertartás, nekünk és vendégeinknek is. Mindenkitől csupa pozitív visszajelzést kaptunk, nagyon érdekes és megható volt végig Dóra beszéde! Nem is csoda, hiszen nagyon sokat készült rá, minden apró részletre odafigyelve! Köszönjük Dóri a csodás szertartást!

Pintér Fruzsi

Mindenkinek szívből ajánljuk Dórit és az ő mérhetetlen kedvességét, odaadó hozzáállását! Gyönyörű szertartásunk lett, mindenki dicsérte. Személyes, kellően humoros, egyszerű és nem elcsépelt mondandóval. Úgy éreztük, mintha csak egy régi barátunk mondta volna el a történetünket profi módon. Nagyon köszönjük mégegyszer Dóri!

Anett és Tibi

Napok óta próbálom össze szedni a gondolatokat, hogy mit is írhatnék. Mi az első perctől kezdve tudtuk, hogy egy olyan szertartásvezetőt keresünk, aki nem csak sablon szöveget mondd el, hanem igazán Rólunk és a mi történetünkről szól. Amikor megkerestünk Téged nem gondoltuk, hogy sajnos a pandémia közbe fog szólni és az esküvőnk nem olyan lesz, mint ahogy elterveztük. Hónapok, majd hetek voltak hátra és úgy döntöttünk, hogy szűk körbe megtartjuk az esküvőnket de tudtuk, hogy mi akkor is Téged meg szeretnénk tartani mert csak így lesz teljesen a Mi Nagy napunk. Amit szeretnék ki emelni, hogy Mi először a szertartáson találkoztunk, az esküvő előtt sajnos személyes találkozóra nem volt lehetőségünk, mert épp, hogy kinyitottak a teraszok, és mindenki biztonsága kedvéért videohívás és telefonon tartottuk a kapcsolatot. Nekem mint menyasszony olyan támaszom voltál az esküvő előtti hetek, napokban mint egy barát és mint tényleg egy vezető, aki irányított és segített akár kora reggel vagy késő este bármikor bármiben számíthattunk Rád, még távolról is. Ami a legeslegfontosabb, hogy olyan dolgot kaptunk Tőled abban a 20-25 percben, amit sose fogunk elfelejteni. Az elején nem szerettünk volna fogadalmat mert Dávid nem egy érzelmekről beszélő férfi, de a segítségeddel, támaszoddal egy olyan szöveget írtál nekünk, ami mindkettőnk szívében örökké benne marad. Csodálatos beszédet/ mesébe illő történetet mondtál, humoros -sokan kacagtak, érzelemi teli, amit megkönnyeztünk. Az egész amit kaptunk Tőled nem csak pont olyan volt amit szerettünk volna, hanem annál sokkal de sokkal jobb. Nagyon szépen köszönjük!

Smid-Vida Gizella

Dóri! Hálásan köszönjük neked a gyönyörű szertartást. Imádta mindenki, szem nem maradt szárazon. Minden képzeletünket felülmúlta, egyszerre volt vicces, és megható is. Szinte elképesztő, hogy mit varázsoltál a mi kis hétköznapi írásainkból. Köszönjük!

Bea és Szebi

Drága Dóri! Többször neki fogtam már ennek a pár sornak hidd el, csak nehéz átadni azt amit Tőled kaptunk csak pár sorban. Amint megismertelek a Deák Udvarház nyílt napján, tudtam, hogy Téged fogunk választani Szertartásvezetőnek. Kedves voltál és közvetlen. Minden találkozónk alkalmával felkészülten érkeztél, mégis megmaradt az utolsó percig titoknak mi vár ránk a nagy napon. Igazából az esküvőnkre azóta sem találunk szavakat. Megnevettettél, megsirattál mindenkit. A vendégeink imádtak. Úgy gondolom ez a hivatás amit választottál, sok kihívással jár, mégiscsak mindenki élete legszebb napjára készül… Mi elmondhatjuk Mátéval, hogy sikerült valóra váltanod minden álmunkat. Köszönöm, hogy ott voltál velünk és még nagyon sok különleges napot kívánunk Neked!

Török-Csizmadia Zsuzsanna

Nagyon nehéz szavakba önteni, ami október 4-én történt. Kis mesevilágunknak Dóri egy gyönyörű, lélegzetelállító bevezetőt adott, melyről álmodni sem mertem. Az egész násznépet elvarázsolta és meghatotta eddigi rövid közös életünk meséje, melyet Dóri nagyszerű formában írt és adott elő. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Oargáné Kiss Judit

Kedves Dóri! Köszönjük szépen a csodaszép szertartást amit kaptunk Tőled, és amit annyian csodálva hallgattak, megdicsértek; hol fel-fel kacagva, hol szemük sarkában matatva, egy igaz mese volt Rólunk.

Krizsai Anita

Az esküvő szervezés elejétől tudtam, hogy Te leszel “a Mi emberünk”. Annyira meghatóan kedvesen fogalmaztad meg a történetünket, érzéseinket. Mindenki dicsért téged végig fenntartottad a vendégek figyelmét, nagyon jó ember vagy, köszönünk mindent Dóri!

Kászoni-Németh Andrea

Nagyon szépen köszönjük neked, hogy egy ilyen csodálatos, megható és gyönyörű szertartást tartottál nekünk! Te egy szív, lélek ember vagy, aki telis tele van csupa szeretettel és boldogsággal, amit a szertartás alatt önzetlenül próbálsz átadni a körülötted lévőknek, amit teljes mértékben sikerül is! A beszéded csodálatos volt, mindenkinek könnyeket csalt a szemébe! Nagyon kedves vagy és minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy akik téged választottak azoknak egy tökéletes, meghitt napot adhassál! Ez nem kérdés, hogy tiszta szívvel csak ajánlani tudunk téged bárkinek!

Csingerné Rajcsányi Enikő és Csinger Attila

Szívből ajánljuk mindenkinek Dórit! Az esküvőnket fantasztikussá tette! Az az odafigyelés és kedvesség, amit felénk mutatott a szervezés alatt, példamutató!! Biztosan életünk végéig emlegetni fogjuk ezt a csoda szertartást, amit neki köszönhetünk!

Mátrai Nikolett

Ha egy igazán emlékezetes és különleges esküvői szertartást szeretnétek, ami csak rólatok szól, keressetek bizalommal!