Bemutatkozás

Ismerd meg a történetem!

Jaszper Dóra vagyok,

szertartásvezető, édesanya, feleség és a Szertartás Szívből megalapítója. Célom és szenvedélyem, hogy az esküvői szertartás egy valóban különleges, személyre szabott, életre szóló emlék legyen a hozzám forduló pároknak.

Esküvői szertartásvezető Jaszper Dóra

Jaszper Dóra

Szertartásvezető

Hogyan indult a Szertartás Szívből?

Aki ismer, az tudhatja, hogy én egy igazán érzékeny, örök álmodozó, ugyanakkor elég határozott és magabiztos jellem vagyok. Így a saját esküvőm szervezése során is igyekeztem minden álmomat és vágyamat megvalósítani, hogy az esküvőm napja a lehető legtökéletesebb és legemlékezetesebb nap lehessen. Nem volt hát kérdés, hogy a helyi anyakönyvvezető helyett mindenképp egy szertartásvezetőt fogok megbízni az esküvőm megtartására, mert fontos volt számomra hogy egy meghitt, bensőséges és egyedi szertartásunk legyen. Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy ez a csodálatos szakma akár az én szakmám is lehet, és szertartásvezetőként minden alkalommal átélhetem majd ezt a semmihez sem hasonló élményt.

Így született meg idestova már hat éve a Szertartás Szívből, melynek neve nem is volt kérdés számomra, hiszen összefoglalja mindazt, amit képviselni szeretnék. Egy olyan szertartásvezetőt, szolgáltatót, aki az életetek Nagy Napját egy valóban felejthetetlen élménnyé teszi, aki a szertartás során a Ti történeteteket mondja el, a ti igaz érzéseiteket fejezi ki, mindezt teljes odaadással, érzelmesen, szívből.

Hiszem, hogy az esküvői szertartás csak Rólatok kell, hogy szóljon!

Nem hiszek a sablonokban, úgy gondolom minden jegyespárnak más és más a története és mindenki megérdemli, hogy a Nagy Napján egy valóban személyre szabott, egyedi szertartással kösse össze életét párjával.

Imádom a pillanatot, amikor az esküvő napján a szertartás kezdetén már csak arra várunk, hogy megérkezzen a menyasszony, hallom, ahogyan elhalkul a bevonuló zene és elindul a zenei aláfestés és akkor jövök én, azzal a bizonyos 30 perccel, amelyben megszűnik létezni minden más körülöttünk. Nem marad más, csak a meleg érintések, könnyes szemek, mosolygó pillantások, miközben kimondjátok egymásnak az életre szóló, boldogító IGENT!

Esküvői ceremónia szertartásvezető Jaszper Dóra

Ha ti is szeretnétek egy igazán emlékezetes és különleges esküvői szertartást, ami csak rólatok szól, keressetek bizalommal!